Livsstil

Han är hemma – Nu börjar semestern på riktigt

Han är hemma!

Fjärde dagen på semestern och i dag var tredje dagen i rad som jag ställer larmet och i dag var det inte för att jag ska till stranden utan för att jag och kamphunden skulle köra till Hyllie och hämta upp våran älskade sjöman – Nu är han hemma och har lagt sig här på soffan för att sova någon timma och Chanel visar honom hur glad hon är att han är hemma genom att pryla nallen haha!

Så nu har min semestern verkligen börjat på riktigt och jag är så där barnsligt glad över att vetskapen att få ha sjömannen hemma i 13 dagar och att vi är lediga tillsammans. Denna sommaren har blivit som så många andra somrar, att vi båda jobbar mycket och att vi knappt ser varandra, men nu jävlar händer det. På 6 veckor har jag och sjömannen sett varandra i 6 dagar, så ni kan gissa hur glad jag är att vi är ledig tillsammans och alla bör nog förstå om jag inte svarar i telefon eller känner för att umgås med allt och alla?  Nu börjar semester, jag , sjömannen och kamphunden!

Dagens planer är faktiskt inga alls, den största och viktigaste planen har jag ju redan avklarat och det var att kliva upp när larmet ringde så vi kunde stå där på Hyllie med mitt mentalt störda leende och ta emot sjömannen. Jag ska kolla på klockan jag hämtade ut i går, den är så jävla snygg. Jag blev kontaktad på Instagram av ett företag som undrade om jag var sugen på ett samarbete med dom och självklart var jag det efter att jag kollat runt lite på deras utbud.  Sen ska jag höra av mig till Syrran som är nere i Skåne, Bromölla, med hennes man och barn och hälsar på Kidde´s bror. Dom ska komma till Malmö över dagen en dag innan dom åker hem så jag ska höra med dom om dom kommer ner på Söndag, för det passar oss bäst – speciellt eftersom syrran har sin sista semesterdag och sen börjar jobba.

Hur har ni det i dag? Har ni börjat jobba?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 9 augusti, 2018 at 19:42

    Njut av ledigheten och mannen.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.