Sponsrade inlägg

Cykelkorg för djur

Inlägget är i samarbete med cykelkraft.se

Cykelkorg till kamphunden.

Jag fick ju som många av er vet en cykel av sjömannen i födelsedagspresent och det snappades rätt snabbt upp att jag behövde en korg som även kamphunden kan sitta säkert i och fick därför kontakt med Cykelkraft som var så snäll och skickade mig en perfekt korg till kamphunden. Jag har dock inte monterat den ännu och det får vänta tills sjömannen kommer hem så att han kan hjälpa mig, för försöker jag mig på projektet själv så är det ju lika med att jag får ett utbrott nere i cykelförrådet. Men jag hoppas den passar och vi lyckas montera den så jag kan ta med kamphunden när jag cyklar någonstans. Perfekt.

Utöver det fick jag även hem ett energy pulver som blandas ut med vatten och smakar riktigt bra.  Super nöjd. Perfekt att ha med i denna värmen när man är ute och cyklar.

Utöver att jag är supernöjd med snabb leverans och att jag förhoppningsvis snart kan ta med kamphunden på en tur med cykel så har jag spanat in övriga sortimentet och är faktiskt förvånad över hur mycket dom har och vilka bra priser. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag kommer beställa tillbehör och reservdelar här när det gäller att min färg glada stålhäst behöver kärlek och omsorg.

Tusen tusen tack! Bilder kommer när korgen är monterad och kamphunden får sig en premiärtur. Om inte annat så häng med mig på instagram, för på instastory kommer det garanterat komma upp en videosnutt när kamphunden och totten åker på äventyr med stålhästen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.