Stuglivet

När ungen skiter och jag vill dö

När ungen skiten och jag vill dö.

Det blev ingen uppdatering i går, för dagen gick i ett. Jag vaknade vid 06 och skulle upp 7.30 för att jag skulle ha ett par timmar tillsammans med mitt lilla hjärta Thea. Mamma Lizette skulle iväg och göra semesternaglarna så jag och Thea skulle ha egentid. Dricker kaffe med syrran och jag ber henne byta blöja innan hon drar, men tror ni inte på fan att ungen ställer sig bakom soffan och tar i för kung och fosterland och det kom en stank som inte var av denna värld. Jaja, det är ju bara att byta. När jag lagt ungen på skötsängen, tar av kläderna, allt är frid och fröjd tills jag öppnar upp blöjan, jag klögs, hulkar, ögonen tåras och Thea vrålar för kung och fosterland och sparkar. Jag vrålar , hulkar och svettas .. Herregud, nej, det bli fan inga barn i detta hushåll. För det där är något jag inte klarar av. Men hej, jag och Thea fixade det galant .. tillslut.

I dag tisdag vaknar jag innan klockan 06 och tänker, det är väl självaste fan att jag inte kan få sova ut när jag har semester. Men jag somnade om och vaknade vid 8, malde kaffebönor och fixade kaffe. Vädret är opålitligt och ena sekunden regnar det, sen kommer solen och värmen och sen jävlar kommer världens skur igen. Men vad gör det, jag har semester och får njuta i vårat lilla paradis med sjömannen och kamphunden.  Vi har även haft besök av kamphundens tre pojkvänner, Biffen, Ozzy och lilleman.

Dagens planer är inte många. Vi tar dagarna som dom kommer men vi ska eventuellt på bauhaus för att kolla om en ny grejsimojs till dörren och handtaget, för vi behöver en längre grej som håller handtagen på plats, för den vi har just nu är lite för kort.  Annars … vi får helt enkelt se vad vi gör med dagen. Men det är helt klart, semester-mode.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.