Stuglivet

Första augusti, bilbingo utan bil och sos alarm

Första Augusti.

Första Augusti och det är torsdag, regnet det bara öser ner och vi myser med tända ljus och kaffe här i stugan. Jag har sovit så dåligt inatt, kunde inte somna och någon gång efter 03 så somnade jag. Jag fick ställa larmet på 8 eftersom jag väntar leverans från Bring med varor och i går när jag pratade med dom hade Bring Malmö tydligen glömt att scanna mina varor för att skicka ut sms om att välja leverans dato. När klockan ringer så är jag så trött så jag lyckas trycka 5 gånger på snabbknappen så jag ringer upp sos alarm.  Stressens mamma kickade in och det höll på bli en oerhört hysterisk bög, men jag lyckade klicka av det i hysterin efter att det gått fram 1 signal.  Jag kunde andas ut och då så jag att jag fått sms av Bring oxå. Så i morgon mellan 13-16 ska vi glatt sitta hemma i lägenheten och vänta på leverans.

I går kväll mötte vi upp Lizette, Stephanie och My utanför Mc Donald i Svedala för att vi skulle köra på bilbingo tillsammans. Vi var där 30 min innan det börjar och när vi kommer till idrottsplatsen där bilbingon ska hållas så är det skyltat med fullt. Stephanie gör en sväng om  och vi hänger med, lillsyrran hade sagt till Stephanie i deras bil att vi skulle köra hem men efter att Stephanie ringt ett samtal till faster Lotta så körde vi dit och fick låna stolar och en tuta och så traskade i i rask takt bort till bingo , stället upp våra stolar, köpte lotter och sen var bilbingon utan bil i gång – heja oss?! Jag frös och svor som fan och gubbfan som ropade upp numera ropade av någon konstig anledning alltid upp mina nummer efter att någon jävel tutat så det behövdes fler rader. Jag höll på flippa och hotade att bränna ner baracken han satt i. Kallt, men jävlar vad kul vi hade det.

I dag får vi besök av en kompis, Linnbie kommer på besök och hon sover nog över här i stugan. Vi ska käka något gott, dricka lite vin och förhoppningsvis är det uppehåll ikväll så vi kan dra upp till quizen som är ikväll här vid stugorna. Knip lite extra med gumpallallan för vår skull .. pretty please!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.