Camping livet

Hello friyay

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar! Fredag och solen skiner och visar sig från den fina sidan. I går gjorde vi inget speciellt, vi la oss tidigt och sen fick jag springa på toaletten flera gånger under natten då magen krampade .. Mindre mysigt och det är nackdelen när man bor på camping – att man måste få på sig alla kläder och springa till toaletten. Det var en mindre bra dag i går.

Friyay och det är något speciellt med att veta att det är fredag och att man har ledig helg framför sig. Visst, jag älskar vardagslyxen som vårdpersonal har att få ledighet mitt i veckan, men jag tycker ändå att ledighet på fredag och en hela helgen är något extra lyxigt.

Vi har inga speciella planer inplanerad för dagen, jag ska nog ta mig en promenad även i dag. Förhoppningsvis gör det inte lika ont i mina knän som i går, för jag har haft ett par dagar med extrem värk i mina knän och höger knä har varit lite svullet, men i dag värker dom inte nu på morgonen så vi får se. Så nu ska jag bara njuta av min latte,kolla sociala medier och njuta av att solen värmer gott.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tina 2 september, 2016 at 09:39

  Njut av ledig helg och din älskade man vännen! KRAM

  • Reply tommytott 2 september, 2016 at 16:46

   I will darling! Får ju passa på då han åker tidigare på jobb denna gång! 🙁

   KRAM

 • Reply Annelie 20 september, 2016 at 10:40

  Hejsan! Inte kul med magen….. tror du inte det kan ha att göra med det du drack och åt igår? De där godisarna kan jag inte ens titta på utan att magen ballar ur (sötningsmedel)… den där drickan kan inte heller vara bra för sköra magar?? Tack för en härlig och underhållande blogg!!

  • Reply tommytott 21 september, 2016 at 09:04

   Hej och tack för din kommentar!
   Det kan stämma att det var det jag åt som gjorde min mage kaos. För mycket koffein gör att min mage blir helt upp och ner, så försöker minska på det trots att kroppen skriker efter det.

   Åh tack för de fina orden och kul att du uppskattar bloggen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.