Camping livet

Godmorgon

Godmorgon från Dalabadetscamping. 

Tisdag morgon och vi är uppe , jag kunde inte somna i natt, det var varmt och myggbetten från i lördags kliar som fan och så värkte lederna och sjömannen snarkade och sjävklart blir man kissig och måste kliva upp , ta på sig kläder, leta upp kortet till toaletterna och traska i väg. Jag somnade någon gång efter det och då var klockan närmare 01, kan ni gissa när jag slår upp mina melerade ögon? Jo nämligen vid 06 !? Jag förstår inte varför jag har börjat vakna vid den tiden hela tiden.

Kaffet är klart och dricks, sjömannen har skruvat fast sopkvasten så den håller och vi bara slappar. Solen försöker tränga sig igenom molnen för brinnande livet, men jag vet inte om solen kommer vinna kampen i dag heller. Jag hoppas innerligt på det men troligen inte.

Dagens planer är:
– In till valen för att kolla efter nya skor till sjömannen. Han åkte ner i se snygga airmax och dom får han verkligen inte klippa gräs och ha på sig när han fixar vid vagnen.
– Vi ska på dollarstore och titta lite.
– Handla tacotillbehör. Ikväll är det tacotisdag hos mig och sjömannen med Anki och Lars-Olle.
– Städa av lite här i husvagnen, damma och dammsuga och fixa. Det behövs verkligen.

Så det blir en lugn dag tänker jag mig. Kanske kan jag lyckas övertala sjömannen att vi ska fotografera porträtt på mig till min krönika, fan jag måste verkligen skriva klart den och skicka in. Alltid är jag sist ut med den där krönikan haha. Framförhållning Totten, framförhållning!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.