Camping livet

Underbar morgon, kaffet är slut och kvällsjobb

Underbar morgon på campingen.

Tisdag morgon och vi började den med lite sovmorgon. Vaknade strax efter 8 och låg och drog mig i sängen till för en stund sen. Sjömannen var snäll och tog kamphunden på morgonrundan, jag gick på toaletten och inser att det blir en fantastisk dag med strålande väder och självklart när jag jobbar kväll. Skulle göra kaffe och vi inser att kaffebönorna är slut. Den fantastisk morgonen börjar kanske inte helt på topp , men hej .. solen skiner,sjömannen är lika snygg som alltid och Chanel kör tramserier och inte vill äta .. En helt vanlig dag i bögarnabus sällskap.

Eftersom kaffet är slut och jag inte kunde ta en sån pittoreskt bild som jag tänkt så får jag helt enkelt nöja mig med fotografiet ovan. Börja packa ihop lite smått och dra till Malmö och ladda upp för en kväll på jobbet. En dags ledighet efter helgens jobb tycker jag är alldeles för lite, så nu kör vi ett kvällspass och sen 3 morgonpass på det innan ledigheten ligger framför fötterna igen. Längtan är brutal.

Nu plocka i ordning lite och så får vi stanna på någon mack och köpa oss en varsin kaffe. En latte hade suttit superbt i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.