Stuglivet

Hello July

Hello July.

Juni försvann i ett svep och nu är vi inne i en ny månad, den efterlängtade Juli är här. Månaden som vi gått och längtat efter i flera månaders tid, 7 dagar kvar till sjömannen kommer hem och 14 dagar kvar till jag går på min semester.  Kroppen skriker efter semester och lata dagar tillsammans med sjömannen och kamphunden.

I natt har jag sovit så gott. Jag starta fläkten i går och ställde in den på 17 grader och sen gick vi en promenad. När vi kom tillbaka jag och kamphunden så var det såå skönt här i stugan. Jag lät även fläkten i sovrummet stå i gång hela natten så där inne har det varit behaglig temperatur, att vi första dagen i Juli även vaknar upp till lite lägre temperaturer var ju lite ovanligt med tanke på de tidigare dagarnas tryck och tropiska värme. Nästan så jag saknar den lite och hade hoppats på en dag till med den hettan så jag kunde ligga i solsängen även idag då jag är ledig.

Vi börjar morgonen med en latte och som ni ser på fotot så har vi en trött kamphund. I Skrivandes stund så ligger hon på kuddarna bredvid mig och sover. Hon är trött den gamle tanten.  Dagens planer är bara att slappa, jag och Annica ska nog ses. Vi snackade om att se filmen The star is born och käka middag tillsammans. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.