Hem och Inredning

Hemma fix

Hemma fix.

I dag klev jag upp strax efter 8 och gjorde mig klar, fixade med Chanel och  var redo för att direkt vid 9 hoppa in i bilen och åka på roadtrip till Halmastad, men p.g.a yttre eller ska jag säga inre omständigheter så sköt vi upp våran date och projektet är uppskjutet till längre fram, men vissa saker styr man inte och vissa saker måste helt enkelt gå före arbete och det roliga, men jag är helt säker på att vi kommer få detta projekt i land. Någon gång haha!

Jag hade verkligen behövt att komma iväg och få laddas med kärlek när kroppen bara skriker, jag känner mig kluven och allmänt ledsen. Saker löser sig, men när sjömannen är borta och inte kan ge mig en varm kram och säga att det ordnar sig kunde min väns fantastiska energi, värme och kärlek som bara hon kan ge göra susen.

Men jag försöker se saker och ting positivt. Det var menat att det inte skulle bli en date i dag och det var mer menat att jag skulle ta hand om hemmet och tvätta och dessutom fick jag ett ryck att göra i ordning i vårt extrarum som vi knappt kom in i , som ni kan se. Det är nästan pinsamt hur vi kunnat belamra det rummet med så mycket skit. Äsch, det är bra att ha vi kastar in det där haha.  Nu har saker kastas, jag har röjt upp så man i alla fall kan komma in, öppna fönstret och att det ser ut som ett rum och inte som andra världskriget. Till höger i bild, som inte syns är det ett gigantiskt berg med tvätt som vi måste ta tag i a.s.a.p.

Men nu är kamphunden rastad och jag fick sms om att jag har ett paket att hämta ut på nätta 16kg . Gud vare med mig. Men det kommer kanske upp i dag eller i morgon om vad det är och ja, jag kan säga så här att håll ögonen öppna här i bloggen, på bloggens facebooksida och på min instagram – en fågel viskade att det kommer upp en tävling inom kort.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Denise Taylor 24 oktober, 2017 at 09:24

    Ibland kan det vara så skönt att fixa och rensa hemma 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.