Livsstil

Hej lördag

Hej lördag. Sovmorgon tog vi i dag vilket var skönt men att vakna upp med huvudvärk även i dag var mindre skönt.  Kamphunden var trött i dag och visade inget tecken på att vilja kliva upp så vi låg och drog oss och somnade om till strax efter 9 men klev ändå inte upp först strax efter 10. Hur skönt är det inte att bara få ligga kvar i sängen och morgonmysa?

Kamphunden har fått mat och varit ute. Jag har gjort mig en latte och tog 2 riskakor till, det är min glammiga lördagsfrukost. Inte speciellt hungrig men jag måste skärpa mig med kosten , kanske därför jag har huvudvärk för att jag inte äter som jag ska.

Nu ska jag ge blommorna vatten igen, jag fattar inte hur mycket vatten blommor kan kräva egentligen. Nu hänger de fina blommorna här i vardagsrummet igen, ingenfär som jag av saknar efter sjömannen.  Och så efter det måste jag börja göra mig klar för att traska iväg till jobbet och ett kvällspass. I morgon kör jag mitt ordinarie morgonpass och gud hjälpe mig vad trött jag kommer vara haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.