Livsstil

Hemmafru, kebabtallrik och längtan

kebabtallrik

 

Det här med  att inte ha fått hit möblerna till lägenheten är ju en match i sig när det vankas mat. De tidigare dagarna har jag stått med krokig rygg i köket mot köksbänken och ätit, eller så har jag haft tallriken i handen och stått vid fönstret i köket.. Men i dag blev det en kebebtallrik sittandes på golvet framför halv åtta hos mig och självklart med det bästa av det bästa, en cherry coke. Tur den var god, för det var fasiken inte kebaben. Den smakade  .. konstigt!?

Tog en runda inne på coop nära, men herrejävlar vad dyrt det är där inne. Allt är dyrt och dåligt utbud, så när sjömannen ringde tyckte han att jag kunde unna mig en kebab. Synd jag inte tog en pizza i stället, för dom både såg och doftade gott, nästa gång!

I dag har jag kört hemmafru mode all day. Tvättat, diskat, dammsugit hela lägenheten , påminn mig att köpa nya dammsugarpåsar, för något i den befintliga påsen gör att det luktar fränt i hela lägenheten. Köpte dessutom en sådan bajsspray, vad heter dom? Luftfräschare på lidl här om dagen. Den rekommenderas inte, för den stinker hormonstinta 15 åringar som går lös inne i omklädningsrummet efter gympan, haha!
Ja, sängen har även fått nya sängkläder dagen till ära och sjömannen är påväg hem, han har för en stund sen lämnat perrongen med tåget i Göteborg och vid 23 är han hemma. Totten längtar och laddar upp för skedning!;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.