Livsstil

Mål och drömmar

Vem är egentligen Tommy Totten Nilsson?
Denna fråga är svår att svara på. Men jag uppfattas nog som en liten sångfågel som alltid sjunger, hellre än bra, ett leende på läpparna och vill alla väl. Jag jobbar hårt, vet vad jag vill och har många järn i elden. Jag är alldeles för godtrogen och vill alla väl och lägger ofta energi på att hjälpa andra , att vet att andra har det bra och sätter andra människor framför mig själv samtidigt som jag är en människa som kan vara väldigt tjurig och vill alltid finns där för alla och kanske inte fokuserar på mig själv så mycket som jag vill och borde. Att gå från ett liv att varje dag vakna upp med tårar om hur fan ska jag dölja min identitet och sexualitet? Till att komma ut som homosexuell, flytta till en helt ny stad och blomma ut och vara den jag är?Jag vet vad jag vill, har mina vänner, och har mina projekt. När jag är glad så både syns det och hörs det och när jag är ledsen så är jag ledsen.  En kille med konstant rödlätt ton i ansiktet med reaktiv hy som lätt blir generad, hatar det och blir ännu mer röd när någon påpekar det – falu rödfärg , behöver ni ett nytt ansikte utåt så har ni det hos mig. Call me!

Var är jag född & hur gammal är jag ?
Jag är född i Upplandsväsby och är 30 år gammal, 31 om ett par månder. Föddes den 15:e Juli och får tyvärr inte ha min födelsedag för mig själv. För jag har visst en lillasyster som tittade ut ur morsans fuffi den 15:e Juli med ett skrik , jag är helt säker på att hon sa – Hello , its me!

Vad är mitt bästa minne från när jag var liten? 
Mitt bästa minne från när jag var liten är nog när min lillasyster föddes. Jag är hos min mormor och morfar då mamma fick åka in på BB. Mamma ringer, gratulerar mig på födelsedagen och ska berätta att jag fått världens bästa födelsedagspresent. Hon säger att du har fått en lillasyster, jag suckar och säger : Kunde jag inte fått en hundvalp i stället?

Har jag någonsin haft en bästa kompis?
Det har jag. Jag är en människa som tror att alla vill väl men efter att varit för godtrogen i för många år börjar jag nu , 30 år senare, inse att alla människor är inte snälla och vill en väl.  Jag har många människor i mitt liv men Therese är en av de bästa vännerna i mitt liv. Vi har inte setts på närmare 15 år men jag saknar henne varje dag. Hon har funnits i mitt liv sedan jag flyttade upp från Stockholm till Jämtland och vet att även fast vi inte sets på många år så kommer hon alltid finnas där.  I vuxen ålder är Alexandra en kvinna som varit en av de bästa i mitt liv, som jag saknar men som jag tyvärr inte har kontakt med i dag och inte haft på flera år, men jag saknar henne, varje dag! Och har jag någon bästa vän i mitt liv just nu? Min själsfrände, min pojkvän och min stora kärlek , Sjömannen, är och kommer alltid vara min bästa vän. Min lillasyster som finns där och som jag gör allt för och Miss bubblebut. En kvinna som kom in i mitt liv för ett par månader sen, vi kan säga vad vi vill till varandra, bli ovänner, tycka olika men ändå älskar vi varandra för den vi är. Hon!

Vilken del av världen skulle jag helst vilja bo i?
Jag har stora drömmar och drömmer om att jag och sjömannen och kamphundarna en dag bor i ett varmt land, i en husbil och åker runt. Det ska vara varmt året runt och vi ska verkligen njuta av varandra, livet och värmen.

Vad är mina framtidsplaner?
Jag har stora drömmar, många järn i elden och många projekt jag vill genomföra. Jag hoppas att kunna utveckla mitt skrivande, fortsätta beröra och uppröra, podden som jag i skrivandes stund håller på startar med en av de mest fantastiska kvinnorna i mitt liv, att den snart är i gång och att den går bra. Jag drömmer helt enkelt om att kunna leva på mitt skrivande och att vara jag, den jag är i dag!

När mår jag som sämst?
Jag mår som sämst på påmönstringsdagarna för sjömannen. Efter snart 13 år tillsammans gråter jag floder varje gång han ska åka på jobb. Jag hatar det mer än vad världen hatar putin och Trump. Men då finns min lillasyster och Miss bubblebut som tvingar mig göra saker och påpekar vikten att –  nu får du inte isolera dig! Jag trodde det skulle bli lättare med åren, men varje gång han åker gråter jag som om det inte fanns någon morgondag. Och när jag ligger efter, när jag inte har kontroll. Då mår jag som sämst. Jag måste öva på att släppa mitt kontrollbehov och att jag inte kan vara med överallt och ha full kontroll av allt. Att komma från en stor familj med många syskon, vi är en syskonskara på 7 syskon. Att veta att någon av dom mår dåligt gör ont och ännu ondare gör det att veta att tragiken vi gått igenom splitrat oss och att man inte har kontakt med alla gör att man sjunker till botten. Blod är inte tjockare än vatten, eller är det?

När mår jag som bäst?
När sjömannen kommer hem och när jag får umgås med dom jag håller kär. Att få ha en heldag med min lillsyster, eller min bästa vän/Vänner och att bara få vara mig själv. Då mår jag som bäst.

Vem vill jag vara om 5 år?
Om 5 år vill jag vara mig själv och skapat mig ett namn. Att få göra det jag älskar mest, hjälpa andra, mitt skrivande och att få resa mer och se mer av världen med den jag älskar mest, sjömannen! Ibland blir det för mycket, egentligen tror jag inte folk fattar hur många gånger jag velat lägga ner mina sociala medier och mitt skrivande och bara vara Tommy, skötaren inom psykiatrin och hjälpa andra och slippa vara i centrum och lägga mitt ego åt sidan, jobbat mina ordinarie arbetstider och haft ett normalt liv. Men jag älskar detta med skrivandet, sociala medier och sociala sammanhang, beröra och uppröra.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.