Livsstil

Hyschande , strålande sol och invasion

En tidig morgon.

Klockan 06.30 slog jag upp mina melerade ögon och kroppen tyckte att nu är det morgon. Jag klev inte upp och fotograferade i dag för det var inte lika disigt ute denna söndag morgon. Så jag face-timade med syrran och Thea och snackade lite skit. Fixade kaffe och sjömannen gapade och hyschade mig och tyckte att jag väsnades alldeles för mycket och talade på både in och utandning haha. Dessa mornar med sjömannen är magiska.

Strålande sol , kaffe och så har vi lagt lite kött i marinad. Jag ska strax börja snygga till mig , borsta tänderna och sen dra iväg till coop en runda och handla lite inför dagen och lite nödvändigheter som behövs. I dag får vi en massinvasion här i stugan, vi ska ha lite påsk-grill med nära och kära så delar av sjömannens familj och min lilla syster, mattias och Thea kommer. En familjedag hos oss med massa mys. Jag tvingade sjömannen att skicka sms till Stephanie att dom ska ta med Tequila för mys i dag och vi fick till svar att hon gärna följer med och hoppas på att kamphunden är lite mer välkomnade i dag än senast, för senast dom var här så gick kamphunden till attack mot tequlias bröstvårtor och det blev en liten kamp där kamphunden var helt blöt och hamnade i Tequlias mun haha. Kamphunden har ju trauma och lite svårt med andra hundar, men jag ger mig inte och tequila är en fantastisk hund och  övar man inte med kamphunden så fortsätter hon  .. även fast jag efter 11 år känner att jag ger upp, hon blir fan inte bättre. Så i dag tänker jag att det ska gå som en dans.

Nej det var lite ordbajseri denna morgon så nu ska jag börja göra mig klar här hemma och ge mig iväg.  P.s våra fönster bakom oss är smutsiga vi vet, så nu har vi det avklarat så det behöver vi inte diskutera haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.