Livsstil

Kvälls ordbajseri

Kvälls ordbajseri.

Onsdag kväll lider mot sitt slut och klockan närmar sig 22. Jag har kollat på Idol och haft skäms kudden framför ansiktet. Ibland undrar jag vart självinsikten tar vägen egentligen, men samtidigt är jag oerhört tacksamma för alla dessa fantastiska människor som ställer upp i bästa sändningstid och roar mig och så många fler – så tack ska ni ha, ett skratt förlänger livet så jag kan bara niga fint och tacka.

Jag är uppe på övertid ikväll, men så här är det alltid de första dagarna sjömannen är iväg, jag kan inte komma till ro och ännu mindre i dag då jag vet att han drog i väg med 39 graders feber, förkylning från helvetet och en jävla hosta. Men han köpte medicin i danmark. Han skickade sms, här kan man köpa hostmedicin med rödtriangel på  .. receptfritt. Jag svarade, det är good shit och vi flyttar dit haha!

Jag har ikväll gått igenom dagens foton som jag och syrran tog tidigare idag och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är stolt över syrrans insats, för det är inte lätt att vara höggravid och ställa upp som fotograf till sin bror som fläskar på med mega objektivet för att det var länge sen det användes. I kameran såg fotona perfekta ut men när jag ska gå igenom dom på datorn och efterbehandla dom så  .. tappar jag suget och luften gick ur mig.

Jag älskar mode och att visa foton på det jag bär upp, för det uppskattas både här i bloggen och på instagram av er, men när jag tittar på mig själv så känner jag bara, va fan har jag gjort och vad gör jag? Jag känner inte igen mig, gillar inte det jag ser och jämför mig så mycket med de större modeintresserade killarna i sociala medier.

Jag vet att jag förespråkar att man är fin som man är , men jag kan inte förneka att jag är missnöjd med min kropp och hur den ser ut i dag. Jag jämför med hur jag såg ut för ett par år sedan och älskade hur jag såg ut. Jag sa upp mitt gymkort då jag inte kände mig hemma på det gymmet och använde det inte. Och samtidigt blir jag besviken på mig själv, kan dom så kan fan jag och samtidigt känner jag, varför vill jag och vad ger det mig att ha en supervältränad kropp?  Jag är inte purung längre men samtidigt vet jag att jag har fibromyalgi och bör tänka mig en extra gång för hur jag väljer att leva och träningen borde inte vara något som jag lägger åt sidan, men värmen har gjort att jag mått så bra de senaste månaderna att träningen inte varit på tal.

Nu svamlar jag, oavsett hur jag känner över min kropp eller om jag bara känner mig allmänt nere för att det är påmönstringsdag för sjömannen. …  men jag kommer lägga upp något foto i morgon både här och på instagram och det skulle verkligen hjälpa mig och min negativa syn på mig själv om ni följer mig på instagram och gillar och kommenterar även där. Jag kan bättre än tankarna jag har ikväll och jag lovar att bli bättre på att älska mig själv för den jag är, oavsett hur jag väljer att göra med träning och hälsa. Ni brukar vara fantastiska på att ge feedback så jag ser fram emot att läsa massa härliga kommenterar här i morgon , både på detta inlägg och på kommande inlägg med foton från i dag .. Var ärliga, snälla!

Ni hittar mig på instagram under tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 22 augusti, 2018 at 22:46

  Tommy du e fin som du är o jag saknar er så jävla mycket här på Dalabadet. 😘Hoppas Ronny tillfrisknar snabbt nu🙏Puss o kram.

 • Reply Ewa Diamantfamiljen.se 23 augusti, 2018 at 07:29

  Du är vacker på både insidan och utsidan ♡♡♡♡♡♡

  • Reply tommytott 23 augusti, 2018 at 21:31

   Tack darling <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.