Stuglivet

I can do it, better bodies och sjömannens galenskap

Jag slocknade rätt snabbt i går vilket var skönt. Vi skulle kolla lite tv men det blev inte mycket tv där inte och ingen nakengymnastik heller, för innan nyheterna så sov denna stjärtisen och vaknade vid 05 när klockan ringde. Det var bara att kliva upp och ge sig iväg till vad nu skolan heter, för jag lämnar ett barn på skolan vissa mornar haha. Vad skolan heter har jag ingen aning om men ibland flossar vi och i dag snackade vi om hur vida man kallar sin mamma loser eller inte. Livet alltså.

Nya träningskläder.

I går kväll packade jag dessutom väskan med BCAA, mina nya snygga träningsbyxor från better bodies och en snygg tisha från Iciw för jag hade bestämt mig för att jag skulle köra ett konditionspass på gymmet. Mina leder och min kropp behöver verkligen det och jag var taggad som fan på gymmet i morse. Men när jag lämnat Maria så kände jag bara, ska denna kropp verkligen på gymmet? Behöver den inte hem till soffan och tjocka i mig något gott? Men så insåg jag att jag behövde köra en runda till lägenheten och hämta ett brev. Bestämde mig för träna på kronborg men så insåg ekonomen i mig att tränar jag på Nordic wellness toftanäs är parkeringen gratis. Det blev det sistnämnda och jag körde igenom hela stan. Det blev ett konditionspass och lite träning av armarna. Det känns att lederna inte riktigt mår helt okej, för satan vad tungt det var i dag. .men heja mig!  Men inte nog med det, tror ni inte på fan att jag får sms avisering om att jag har ett paket att hämta på coop hemma i stan? Ringer sjömannen och bestämmer mig för att vi kör en runda till igenom hela jävla stan i rusningstrafik och hämta paketet och sen hem till stugan. Puh. Nu är jag hemma hos sjömannen och kamphunden.

Sjömannen brister ut, jag har varit och hämtat ett medicinskåp i dag. Min fråga var såklart, va fan fick du betala för det? Och det var så klart gratis och hade hittats på marketplace. Älskade sjömannen, jag finner inte ord hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag älskar att du går all in i market place på Facebook.

Nu .. smådö i soffan innan middagen, en dusch och ladda upp för veckans sista arbetspass. Det känns galet bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.