Krönika/åsikter/ tankar

Kalendrar för dom vuxna

 

I betalt samarbete med sexleksakeroutlet.se

När man ska göra det lite mer spännande.

Nu närmar sig månaden så många som har längtat efter, nämligen julen och det ska inhandlas massor med julklappar och kanske är det så att du inte har en aning om vad du ska köpa till din partner, ni har allt som ni önskar men vill ändå att du och din partner ska kunna skämma bort varandra och känna sig uppskattade under denna högtid.

Många väljer att fokusera på saker och ting bara för sakens skull. Dessutom har det ju blivit oerhört populärt med adventskalendrarna, det är allt från skönhet, till godis och nu vill jag passa på att tipsa om massa härliga kalendrar för dig och din partner, som ni båda kan njuta av och hur trevligt är det inte med en adventskalender med sexleksaker och tillbehör som gör att ni testar på nya saker och tar njutningen tillsammans till en ny nivå?

Eller är det så att ni har funderat på att ni skulle vilja göra sexlivet lite mer spännande, testa nya saker men inte riktigt vet så tycker jag absolut ni ska ta er en titt på det utbud av sexleksaker som sexleksakeroutlet har ett erbjuda. Dom har produkter både för män, kvinnor och för er som lever i par.

Något som många par tycker kan göra mycket är underkläder, diverse olika underkläder som kan göra dett pirret ökar, tända ljus, olika massageoljor och diverse vibratorer och tillbehör som gör förspelet mer spännande och kanske även lite längre? Det finns upp uppsjö med härliga tillbehör för dig för ensam njutning men även för er som par som känner att det stannat till, samma sak görs och nu behöver ni ta ert sexliv vidare.

Många tycker att det är tabu-belagt att prata om ens sexvanor och att man ska absolut inte prata om man använder sexleksaker och jag förstår inte riktigt varför detta ska vara så hemligt och hysch hysch om. Det är något som är naturligt och något som får en att njuta.

Har du någon sexleksak eller har du några snygga klädesplagg som du vet att du får din partner att gå i gång lite extra?
Har ni testat en adventskalender med sexleksaker och tillbehör? Finns det någon som du kände att denna kan jag verkligen rekommendera till både er som par eller dig som singel och behöver få den där extra känslan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.