Chanel, Prada & Gizmo

Kamphundarna i pildammarna

DSC_5992

Det där dåliga samvetet över att de små kamphundarna inte fått den uppmärksamhet och aktivering som dom ska den senaste veckan har jag i dag försökt kompenserat upp med 45 minuters lek och promenad i Pildammsparken. Men mest för att jag ville ha lite nya fina foton på dom till bloggen ..;)

Gizmo gillade inte underlaget. Det var ju stickit så han gav mig ett par goa skratt när han man såg på honom att det var obehagligt att gå. Men det blev lite lek i den stora hundrastgården och så fick dom besök av en annan hund och det gick galet bra. Inget morrande eller dåligt beteende. Men vi lämnade när det kom 3 större hundar som höll på riva hela stället innan dom släpptes lösa.

DSC_6019 DSC_6023 DSC_6005

Alla foton tagan med Nikon D800 och Nikon 85mm f/1.8

Fokusen ville inte riktigt som jag ville, men jag får väl säga att jag är skapligt nöjd med fotona i alla fall.
Det är inte lätt det här med att fotografera kamphundar i fart, men övning ger färdighet. Jag ska försöka nu under hösten ta mig ut i skogen och försöka få till varsit porträtt på de små kamphundarna bland höstlöven, jag vill förstora upp och ha på väggen här hemma.

Och nu ska pappa totten återgå till att städa, dammsuga och moppa golven.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maggan 12 oktober, 2015 at 21:09

  Vilka fina bilder, framför allt skogen! Och man ser verkligen på Gizmo hur äckligt det är att tvingas sätta ner sina fina tassar i gruset!

  • Reply tommytott 13 oktober, 2015 at 10:03

   Eller hur .. haha! Och ännu värre är han som i dag när det regnar och börjar bli kallt.. Det är fruktansvärt att bli blöt om tassarna. Han gör inte sina behov ordentligt. Så nu ska kläderna letas fram!

 • Reply Twiggy 13 oktober, 2015 at 11:10

  Åh, vilka sötnosar! 🙂

  • Reply tommytott 13 oktober, 2015 at 11:44

   Tack 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.