Chanel, Prada & Gizmo

Jag har inte gjort något

Jag har inte gjort något.

I dag tog jag och kamphunden sovmorgon, en rejäl sovmorgon och jag vet inte när jag sov till 10.30 senast. Jag vaknade vid 8 men inget tecken alls på att kamphunden hade som plan att kliva upp , så jag somnade om .. och vaknade vid 10.30. Jag får alltid lite ångest över att sova så länge, det känns som halva dagen försvinner.  Men vi tog oss upp, gick morgonpromenaden i en varm vårsol.  Våren – Aj löv jo!

Chanel har tramsat lite med maten och inte ätit som hon ska, men när jag sitter på toaletten så hör jag hur Chanel äter. Där sitter jag på dass med mitt mentalt störda leende och känner mig så där fjantigt lycklig över att hon äter torrfodret igen. Färskfodret verkar hon ha tröttnat på så vi testar med torrfoder igen. Jag hade lite ris kvar så jag blanda i det innan vi gick ut på morgonrundan . När jag är klar på toaletten och kommer in i köket möts av detta ?! Frågar Chanel vad hon gjort och hon tittar på mig med blicken  – visst är jag duktig? Haha!

I dag är jag ledig , har börjat tvätta då jag har tvättid nu mellan 12-16. Det blir en slappar dag och jag ska välja ut kläder tills ikväll. Ikväll klockan 19 väntas AW med kollegorna på en Irländsk pub.  Får se om jag hinner få in en promenad innan dess, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med promenaden i dag eftersom jag vaknade upp med värkande ben.

Nu fixa lite lunch innan jag ska ge mig ut i tvättstugan igen.

Vill ni göra mig  extra glad denna fina fredag?
In  och gilla  och följ mig och bloggen på:
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.