Stuglivet

Kamphunden, vi behöver prata

Ett snack med hunden.

På riktigt ? Kamphunden, vi behöver prata och i dag ska jag ha ett ordentligt snack med dig .. om hur man beter sig .. på natten.  I natt har kamphunden väckt mig en miljard gånger, hon har slickat på mig, hon har slickat på sig, hon skulle dricka ungefär ett ton med vatten, hon skulle ligga på täcket, hon skulle ligga under täcket och så här har det fortsatt under natten. Om jag var trött när jag vaknade där vid 6.30? OM?  Men vi ska snacka om det här och sjömannen är ju hemma, vad har han för jävla frikort att slippa detta?

Vid 7.50 gav jag upp, mumlade och fixade kaffe till mig och sjömannen, solen den är framme då och då och jag känner bara, skit i att jag knappt fått sova, det är en ny dag och jag har inte ett skit på agendan. Så det blir en bra dag.

I går tog vi oss ut på ännu en rundtur på 5.5 km. När vi började springa känner båda att det här kommer bli en tuff runda, för båda hade ömmande muskler i benen, men vi sprang och vi sprang och till slut var vi hemma igen. Helt slut , men glada. Kvällen var lugn och skön, spagetti och köttfärsås till middag och sen satt vi ute på terrassen tills vi kände att , nu jävlar kommer isbjörnarna så vi går in. En bra dag!

Vill även passa på att säga , heeeej och stjärtligt välkomna alla nya läsare. Vet inte vart ni kommer i från, men det gör mig glad, hoppas ni ska trivas och vill ni inte missa ordbajseriet här i bloggen så får ni gärna gå in på Facebook och gilla bloggens facebooksida – Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.