Stuglivet

Shopping, sommarkvällar och hur gick snacket

Magiska sommarkvällar. 

Hej fredag och hej kommande helg. Just nu under semester känner jag ingen större skillnad på en helg och en vardag, det är precis så som det ska vara och jag älskar det.  I går skulle vi uträtta lite ärenden, bland annat skulle vi på systembolaget för att köpa en flaska bubbel och sen leta en fin krukväxt för att överlämna till våra vänner som i förrgår fick tillträde till sin stuga här på Almåsa. Men vi hittade ingen på mobila, men i stället blev det ett stopp på Telia och kollade om dom hade mobilerna vi ville ha i lager och det hade dom, så vi passade på att förlänga våra abonnemang och få ut nya telefoner. Sen hittade vi en superfin Dahlia och jag hittade en New Dawn klätterros som planerades framför terrassen, så nu hoppas jag den växer upp och blir stor och fin.

I går kväll promenerade vi med Alexandra och Anders och överlämnade Grattis till stugan presenten till Matilda och Emil och fick se deras stuga. Superfin och det ska bli så kul att se när dom sätter sin egen prägel på den och bor in sig ordentligt. Och på samma gata bor Anna, så vi gick in till henne, flyttade möblerna lite och satt i hennes trädgård och överraskade henne när hon kom hem från jobbet. Vi satt ute och snackade, plockade sura bär och skrattade hjärtligt någon timma innan vi promenerade hem igen. Här hemma plockade jag och Alexandra smultron och jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Bakom våran stuga skulle Alexandra vara snäll och hjälpa en klätterväxt som tar en promenad på marken, men när hon lyfter den så är där grodor och Alexandra är livrädd för grodor, så hon knuffar mig, har panik och vrålar … spring för fan.  Jag höll fan på kissa på mig.  Underbara sommarkvällar.

Utöver det så vill ni garanterat veta hur snacket med kamphunden gick i går? Jodå, hon var lika oförstående som vanligt  men hälsar att hon minsann ska ge svar på tal på min uthängning här i bloggen. Men i natt kunde hon bete sig och jag har sovit gott fram till kl 06:45. Magiskt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.