Stuglivet

Syrsor på rymmen, svart bälte i shopping och its a hallefuckinglullejah moment

Ödlornas mat rymmer.

Hej onsdag och hej ledig dag. Det har varit 2 långa jobbdagar, jag förstår inte varför just dessa dagar har varit så långa. De är ju lika många arbetstimmar som vanligt när man jobbar dag men av någon anledning så har dom känts så jävla långa. I går när jag var på jobbet så får jag ett sms med ett foto på en syrsa i ett glas med papper under och texten : Ödlornas mat rymmer. Jag dog av skratt och kunde nästan känna paniken i sjömannen och tänkte för mig själv, jävla tur att det inte var jag som är hemma och hittade skiten, för jag hade fan dött. Trots att det är fodret till mina djur. Jag har ju nämligen varit med om att 1000 syrsor rymde i mitt sovrum när jag var yngre till min första låda när jag glömde stänga locket. Jag har reptiler men just kameleonternas föda, de levande små äckliga krypen gör ju att jag vill lägga mig ner och dö en smula varje gång jag ska mata. Hatar de små krypen men kameleonterna är coola och fascinerande.

I dag körde vi hem till lägenheten tidigt för att vi skulle duscha ( läs långdusch ) och tvätta. Vattnet var i gång i lägenheten i dag så vi fick både duscha ordentligt denna gång och tvätta upp en maskin tvätt. Så nu hänger tvätten här på verandan i stugan, solen lyser med sin frånvaro så det blir ingen soltorkning av tvätten. Vi skulle även handla lite nödvändigheter och vi har fan svart bälte i shopping, en runda på Lidl och så skulle vi bara in och handla cola zero på dollar store, men där kom vi ut med 2 kassar. Hur fan lyckas vi?

Det är onsdag och jag är ledig i dag och i morgon innan helgens jobb ska dras i gång och ikväll ska det svinas hos stugbögarna. Vi ska nämligen äta tacos och sjömannen går med på det utan mutter och motargument. Det känns som han har något som ligger och lurar eller är han bara på ett jävla bra humör? Kanske jag skulle passa på att pilla lite ikväll då och se om han känner för lite nakengymnastik när humöret är på topp? Its a hallefucking-lullejah-moment. Griserier med tacos – smaklökarna älskar redan och det vattnas i munnen.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.