Livsstil

Lägenhetsbesiktning, valborg och återfunna boxershorts

11169877_953494444695867_8279474985621570518_nSista selfien i en av Malmös mest fotograferade hissar.

Torsdag och i dag fick jag ingen sovmorgon heller. Kamphunden Gizmo hörde Mattias asatidigt. Jag försökte göra allt innan klockan ens var 05.30 att få kamphunden att sluta gnälla och lägga sig att sova. Det tog sin tid. Jag funderar på i fall veterinären kan operera bort stämbanden på hunden när dom ändå tar pungen på honom. Funkar det tror ni ?

Vi somnade om och vaknade strax innan kl 8, rasta kamphundar, slänga i sig en kopp kaffe för att vakna lite extra och jag blev nervös för besiktningen att jag nästan sket på mig. Tills jag kom till lägenheten, hittade garagekortet som jag lagt snyggt på bänken i köket och då lugnade jag ner mig. Vi har ju städat svinbra.

Vaktmästaren kom. Gick in i lägenheten, kollade kyl och frys, skåpet ovan micro och lyfta på luckan ovanför torktumlaren och  frågade :  Har ni haft firma eller städat själv? Själv sa jag. Perfekt, det finns inget att anmärka på här. Du ska bara få nyckelkvittens så är allt klart. Lycka till och ångrar ni er vet ni vart vi finns och nu är ALLTID välkommen tillbaka.
Jag blev lite extra varm i mitt homohjärta. Jag och sjömannen kommer sakna vårat älskade potatisåkern. Vårar hem i 6 år som gett oss så mycket, utsikten, de högfärdiga grannarna och vaktmästare rasim, underbara Britt. MKB är fantastiska och vi fortsätter hyra av MKB.

549381_953494398029205_461398277710928821_nTack för oss potatisåkern.

Efter någon timma ringer min mobil. Det är de nya hyresgästerna som flyttar in i våran lägenhet.
-Hej Tommy , du har visst glömt lite kläder i skåpet i sovrummet?!
– Tja .. Nä?! Jag tog ju allt när vi tömde lägenheten, vad är det för något ?!
– En skjorta tror jag och … öhm… boxershorts?!
– Åhhhh är det där jag har glömt dom. Tack, kan du lägga dom i en påse så kommer jag förbi i morgon och hämtar dom ? Tack!

Haha, det är fantastisk. Det man inte har i huvudet får man ha i benen … eller som jag gå med gumpen bar. I morgon får jag boxershorts igen haha!  I dag är det Valborg, inget speciellt som sker. Lite gott att äta ikväll , ett glas vin bara för att jag kan och vill och för att lägenheten gick igenom utan anmärkning.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.