Fibromyalgi

Hej då April

FullSizeRender

 

Denna valborg blev verkligen inte som jag hade hoppats på. Vi planerade en mysig kväll med lite vin och handlade hem lite kex, brieost, tomat och fetaost och skulle bara mysa. I stället så har jag känt mig allmänt trött och haft en extremt plågsam värk hela dagen.

Vid 17 tiden blev det värre med migränkänning så jag tog med mig kamphundarna och la mig i sängen och här har jag legat sen dess. Med undantag att jag nyss var ut med de små och har borstat gaddarna och hoppat ner i loppelådan igen. Kul valborg. 

Men jag får faktiskt skylla mig själv lite. Min sjukgymnast har sagt åt mig att jag måste röra på mig, att jag minst 2 gånger i veckan ska ta mig till gymmet och cykla eller gå på löpbandet. För den träningsformen är den som kan hjälpa mig att må bättre i min fibromyalgi. Alternativt ta promenader ute. Jag var ju jävligt flitig ett tag och tog mig till gymmet, visst det tog emot och värken var värre ett tag men jag mådde bättre i min fibro när jag hade tränat ett par gånger i veckan på den där cykeln eller löpbandet. Så jag får helt enkelt försöka ta mig i kragen och slita mig iväg igen.  Men ikväll, ikväll har jag tyckt synd om mig själv och hatat fibromyalgi fruktansvärt mycket. Jag önskar ibland att det kunde synas att utanpå kroppen att man har fibro. För övrigt, den 12 Maj bär vi något lila, det är den internationella fibromyalgidagen då!

Så nu ska jag släcka ner för i dag. Och hoppas ni får en fantastisk valborg – ta det lugnt med spriten.

Hej då April – vi ses nästa vår. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sofia Werlin - Min resa från 120 kilo 30 april, 2015 at 21:53

  Massa krya på dig kramar!
  Önskar att värken försvinner för dig vännen <3

  • Reply tommytott 1 maj, 2015 at 11:08

   Tack vännen. Den blir jag nog aldrig av med .. men jag försöker hålla humöret uppe, vissa dagar är sämre än andra.

 • Reply Gubben 1 maj, 2015 at 06:20

  Tråkigt med värken. Får verkligen hoppas det går över. Här kommer jag verkligen fira röd fronts dag idag:-))!
  Trevlig helg!
  Krya på dig!!

  • Reply tommytott 1 maj, 2015 at 11:08

   Ja fibromyalgi är skit.

   Det förstår jag att du gör och trevlig helg till dig med.
   Tack!

 • Reply Maggan 1 maj, 2015 at 10:22

  Hoppas att maj börjar bättre än vad april slutade!

  • Reply tommytott 1 maj, 2015 at 11:08

   Tack, Maj började bättre. Lite sovmorgon, normalvärk för mig och en lugn och skön morgon och solen skiner.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.