Hem och Inredning

Lampor från Elbutik.se

Inlägget är i samarbete med  | Elbutik.se

Lampor som du styr via mobilen.

Bordslampor, glödlampor , färger och en jädra massa knappar är det man ska springa runt och trycka på när det skymmer. För ett par veckor sedan när jag och sjömannen var ute och körde så investerade vi i lampor från Philips Hue. Det är glödlampor som är dyrare än andra lampor men något som vi båda älskade, lamporna styr vi från mobilen via en app. Vissa av lamporna kan man ändra färg på och det bästa är att när man startat dom kan man förinställa hur starkt ljus det ska vara så att det inte blir superstarkt direkt.  Vi köpte även en sensor som vi har kopplat in hallampan med så att när kamphunden är hemma själv och rör sig i hallen så tänds lampan per automatik och hon slipper ha mörkret.

Här ovan ser ny ännu en lampa från Philips Hue, en bordslampa som jag är lite sugen på att införskaffa. En lampa som du skapar det perfekta stämningsljuset med.

Jag kommer lägga en beställning hos Elbutik.se då jag gillar att dom har enormt utbud av glödlampor, golv, bord och taklampor. Det jag även gillar är att dom har snabb leverans och levererar både till privatpersoner och företagare. Dom har mängde mer tillbehör till dina lampor, så går till exempel sladden sönder eller om du behöver byta av och på knappen så har dom detta inne. Dom har bra service och är det något man undrar så hjälper personal i kundtjänst gärna till.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.