Livsstil

Ny vecka, längtan och bara bita ihop

En ny vecka.

Måndag och en ny vecka och jag har sovit sådär i natt. Värken är lite lättare än de tidigare dagarna men långt i från bra. Jag hatar att skriva om min värk då jag tycker den tar över för mycket och att jag upplever mig själv som en negativ människa, men just nu är vardagen så här att jag har jävligt ont och när man vaknar att tårarna rinner så är livet fan inte roligt.

Men eftersom värken är lite lättare så får jag helt enkelt bara ta värktablett bita ihop och ge mig iväg och jobba. Jag är ju en sån person som inte är hemma om jag verkligen inte behöver det och dessutom, när man nyss börjat på ett jobb så vill man inte vara hemma, så det är bara att bita ihop och dra på leendet och göra det bästa av de kommande dagarna. Kan inte bara värmen komma så att jag vågar leva det liv jag vill leva och göra saker utan att behöva bli liggandes och få så här jävla ont?

Morgonen börjar med mys med kamphunden och som ni kan se så är hon som ett plåster på mig. Det är en ny vecka och en vecka jag längtat efter i 16 dagar. Tanken var att sjömannen skulle komma hem i morgon men i stället kommer han hem på torsdag. Jag längtar så fruktansvärt mycket.

Träningen förra veckan blev 1 pass och det är bättre än inget. Men så fort värken har lagt sig igen så ser ni mig på gymmet och fortsätter kämpa mot ett starkare jag.  Ikväll är det jobb som gäller och sen morgonpass tisdag och onsdag så jag får se hur det blir med uppdateringarna här inne, men jag ska försöka nu i dagarna att svara och publicera på frågestunden som jag hade. Det trillade in massor med frågor, närmar 30 om inte över det. Så kul.

Nej nu lite mer mys med kamphunden innan vi ska fixa inför mitt kvällspass med fantastiska kollegor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.