Krönika/åsikter/ tankar

BlockCard från Luxify.se

Inlägget är i samarbete med   Luxify.se

Att skydda sina kort från att bli skimmade.

Har du blivit bedragen på ditt kort?
I dagens samhälle utvecklas tekniken och möjligheten att man med hjälp av en scanner kan komma åt dina kort och bankuppgifter och upp till 5 cm i från så kan scannern inom loppet av några sekunder lagra dina uppgifter och få den information den behöver för att utsätta dig för ett så kallat skimnings försök.  Det är många som tänker att det händer inte mig och ja, så tänker även jag. Men det är så lätt med dagens teknik och nu när tekniken utvecklas för att komma åt information som behövs så utvecklas även marknaden för att vi som har kort ska kunna känna oss säkrare , för att inte bli utsatt för dessa scanningsapparater.

Luxify är ett företag som har utvecklat ett så kallat skimming kort som kallas BlockCard. Det är ett kort som passar in i alla plånböcker, mobiltelefonskal och skyddar dina kort. BlockCard skyddar 2 cm åt båda hållen och därför blir samtliga av dina kort, om du har flera betalkort, skyddade.  Kortet ser ut som ett vanligt bankomatkort men innehåller teknik som gör det omöjligt att dina kort ska bli utsatta för den trådlösa skimmings tekniken och därmed inte kan komma åt din kortinformation och därmed är du tryggad för att bli utsatt.

En billig och trygg sak för att du inte ska behöva oroa dig. Jag tycker absolut du ska kolla in erbjudandet Luxify har på Blockcard och räddar din ekonomi och dina uppgifter för att hamna i otrygga händer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.