Camping livet

Latte och chokladfrukost

DSC_5195

 

Im alive. Lever ni och har det bra? Latte och chokladfrukost? -Heaven is a place on earth!
Jag tog en välförtjänt paus i livet som fantastisk bloggare, det här med att själv kunna bestämma när jag ska blogga är fantastiskt skönt. Men jag har saknat det och jag har saknat er.  Det var en del faktorer som spelade in på min längre planerade frånvaro, ett internet som blev kallad könsord hundra gånger om dagen, en dator som inte alls vill som jag vill, jag måste rensa denna stackars Macbook och sen en kropp som sa: Stopp! Min fibromyalgi har varit plågsam och händerna har inte inte velat att jag ska sitta vid datorn, det har gjort för ont.

Men nu är jag tillbaka och har tack vare telia och världens bästa Stephanie på telia företagcenter i Malmö fixat grymt internet. Så nu jävlar ska här bloggas så det sprutar ur öronen på mig och jag ska även försöka hinnan med lite redigeringsjobb, jag har fotografier som väntar. Och samtidigt ska jag försöka vara lite social med vänner och familj. Min mor med sambo är nere i Skåne och  vi hade i går en heldag med köpenhamnbesök, turåkning i dubbeldäckaren till Smygehuk och ikväll kommer fantastiska Linnbie ner och joinar oss i helgen.

Jag har ju även lite nackenchock att berätta om. En kväll på Solhejdans nudistcamp hos älskade Meekatt, Alice och Elton har jag ju att berätta om. Sjömannen hamnade i chock och jag näckade och släppte krigaren lös!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anna 10 juli, 2015 at 10:38

  Skönt att ha dig tbx hjärtat <3
  Kram och kyss på rumpan

  • Reply tommytott 10 juli, 2015 at 11:46

   Kärlek!

 • Reply Meekatt 10 juli, 2015 at 11:07

  Haha, tack för årets bästa besök! Underbara ni! ♥

  Bloggvärlden behöver lite nakenchockar och det behöver fan Ronny med stackarn, haha.

  • Reply tommytott 10 juli, 2015 at 11:27

   Tack själv! <3

   Haha.. han behöver verkligen mer nakenchockar! 😀

 • Reply Maria E 10 juli, 2015 at 11:34

  Äntligen ett inlägghar saknat det. Fast förstår att du behöver paus ibland.

  • Reply tommytott 10 juli, 2015 at 11:46

   Åh så kul att höra! Har saknat er alla!

   Nu ska här fasiken bloggas så fingrarna blöder!

 • Reply Maggan 10 juli, 2015 at 13:09

  Hoppas kroppen mår bättre igen – ser fram emot kommande inlägg!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.