Camping livet

Sol, galna hundar och företagsfix

DSC_4464

 

Godmorgon fina.  Jag är uppe och det är full fart. Kamphundarna tyckte det var morgon kl 04.24 i morse men pappa Totten tyckte minsann dom kunde sova vidare lite.  Och i går kväll fick jag ställa larmet på 8 så att jag kom upp i tid eftersom jag var tvungen att ringa lite samtal gällande gällande mitt faktureringsprogram. Seriöst, ibland funderar jag på i fall man måste vara hjärnkirurg för att kunna lyckas med vissa program?!  Men det gick snabbt och enkelt och jag kan nu fortsätta arbeta som vanligt, Totten hade varit lite väl snabb i fingrarna där 😉
I dag skiner solen och det spritter i kroppen. Kamphundarna är rastade, fått mat och Prada har varit mer vild än tam i dag. Hon är speciell den lilla donnan. Här om dagen hade hon flera anfall i rad, fick stesolidsupp som hjälpte och i går hade hon ett litet anfall och i dag är hon duracellkanin, far fram som om det inte finns någon morgondag!

Och eftersom solen skiner i dag så blir det nog att jag ligger som en padda i solstolen och försöker få lite färg på denna blekfeta kropp. Snälla solen och sommaren, du kan väl stanna hos mig nu va? Nej tid att dricka latte, fixa med bröllopsfotografier , öppna upp förtältet så jag slipper sitta i en bastu, för här blir varmt när solen är framme vill jag lova..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 25 juni, 2015 at 11:46

    Heja duracellkaninen, håll husse igång!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.