Stuglivet

Ledighet, familjen och äntligen nya brillor

Äntligen nya brillor.

Helgens arbete gick bra trots att jag inte fick tillräckligt med sömn. Men så är det ju ibland och ibland är det värt det, min stora syster med man kom ner i torsdags och överraskade vår lillasyster inför dopet i söndags, så den tiden jag har varit vaken har jag mer eller mindre spenderat med dom och då hamnar sömnen lite efter, men det togs igen med råge under en av  mina lediga dagar haha.

Utöver det så har jag nu dessa lediga dagar bara myst med kamphunden, varit en runda på Clinic n.vy hos världens bästa Petra, jag har hämtat ut mina nya glasögon, vilket jag har väntat på i över 10 dagar. Hur fan kan det ta sån jävla tid? haha. Men nu har ett par som jag tänker ha på jobbet och ett par som jag ska ha privat. Alltid bra att ha ett extra par med det jobbet man har, mina gamla hängde på en skör tråd och det var bara tur att de inte gått av helt.

Det har regnat som fan de senaste dygnet och i dag har jag fixat här i stugan, matat alla reptiler,  varit hem till lägenheten och kollat posten samt vattnat alla växter och dom verkar må bra. Sen har jag sovit, vilat och bara laddat upp för första natten av 2.  Jag har en enorm saknad efter sjömannen i dag och just nu känns det som att han aldrig kommer hem, 2 veckor kvar och en vecka har gått. Ensamheten är mer påtaglig än andra dagar.

Minns ni att jag föresten skrev att jag väntade 2 paket från Jotex? Ett har jag fått och det andra som skulle komma med express leverans hem kom när jag inte var hemma , dom ringde när dom stod utanför och killen som ringde sa att han tar med det till lagret och så skulle de ringa för en ny leveransdato. Ringde dom? Nej! Kunde jag spåra paketet ? Nej! Har jotex kunnat hjälpa mig? Nej, dom bad mig vänta lite pga helg. Men nu fick jag nog, i måndags ringde jag Jotex och dom bad mig vänta och återkomma på tisdag eftersom det varit helg, jag ringde i går och dom svarade inte, blev bortkopplad och i dag fick jag nog. Frågasatte massor och tillslut så kom vi överens om en deal som jag gick med på – nytt paket skickas ut till ombud och dom drar av frakt och grejer. Toppen –  men jag ropar inte hej först paketet har kommit.

Men nu blir det att slappa på soffan innan kamphunden ska ut och jag ska fixa det sista inför jobb.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.