Stuglivet

Inredning, klädjakt och barndop

Inredning.

Första natten av 3 är avklarad och jag har fått mig härlig sömn innan det var tid att kliva upp och kicka i gång denna dagen. Jag förstår inte vart dagen har tagit vägen ? Men jag behövde köra in till stan för att kolla efter en skjorta till morgondagens dop samt att kolla växter och lägenheten. Jag hittade en skjorta och växterna fick vatten och lägenheten, ja den står kvar och doften är fan inte nice efter avfuktaren och fläkten alltså, tur vi har stugan.

Körde på coop, handlade och hämtade ut ett paket från Jotex. Det ska komma en sak till men när jag beställde så lyckades jag klicka hemleverans på den andra varan och ja, dom strular så jag har inte fått den ännu. Jag får ringa på måndag och efterlysa paketet. En runda på dollar store med för att handla presentförpackningar till morgondagens dop.  När vi kom hem till stugan jag och kamphunden öppnade jag paketet och den stora vita väggblomman fick komma upp. Inredning och fixa hemma är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag bara älskar hur vi fått till det här i stugan.

Men nu, ett snabbt hej från mig. Jag har jobbhelg och därmed är uppdateringen kanske inte superkul, men jag tänkte jag kunde dela med mig av lite inredningsfoton. Jag behöver köpa nytt objektiv, ett mer normalzoom eller vidvinkel för att kunna variera fotona lite. Det är lite mer komplicerat att fotografera stilleben och foton som man vill få med mycket med ett fast 50 mm. Men hej .. det blev ändå helt okej.

Så nu ska jag fixa lite käk och ladda upp för natt nummer 2 av 3.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hondjuret 16 augusti, 2021 at 08:26

  Älsk på stearinljusen!
  Hoppas du får en fin ny vecka.
  <3

  • Reply tommytott 18 augusti, 2021 at 17:43

   Visst är dom fina. Finns på dollarstore !

   Tack, en intensiv vecka. Och just nu är saknaden efter sjömannen så fruktansvärd. Ensamheten är tuff ibland.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.