Livsstil

Ledighet , solig lördag och slow blogging

Godmorgon du soliga lördag! Här i vardagsrummet är det varmt och skönt och jag har balkongdörren öppen för andra eller 3:e gången för detta året och det är fan ljuvligt. Jag hoppas innerligt att detta var sista snön vi fick för denna vintern, för nu är våren mer än välkommen. Slask, snö och förstörda skor är jag lagom trött på just nu.

En ledig lördag och jag och kamphundarna låg och drog oss lite i sängen i dag på morgonen. Eller jag ville ligga och dra mig lite så jag fick bli förbannad på morgonen och hota hundarna med att dom ska säljas på loppis och att det faktiskt är natt så dom kunde krypa under täcket och sova lite till. Det fungerade i 15 min, så 15 min extra fick jag ligga i sängen! Pälsbarnen är utfodrade, rastade och jag har gjort mig en latte och fått i mig mina vitaminer!

I dag på morgonen hade jag ett fint mail från en bitter läsare som mer än gärna talade om för mig hur kass min blogg blivit, att hon alltid har uppskattat den men nu är innehållet skit och att hon förstår varför folk väljer att lämna och sluta läsa bloggen och poängterade oxå extra att jag förlorat 3 följare på bloggens facebooksida. Tack för ditt mail och ja, att det är 3 mindre har jag sett nu på morgonen, men det är uppenbart en som du, som endast tittar in för att jag då och då har tävlingar och du med dom är bittra för att ni inte vunnit.  Jag tvingar ingen att läsa bloggen, jag är min egna chef över bloggen och bestämmer innehåll och när inlägg kommer upp. Dessutom är jag inne på att köra slow blogging och faktiskt blogga när jag känner för det, när jag anser att jag har tid, har skrivlust och just för att jag faktiskt inte orkar blogga på som en galning bara för att hålla statistiken uppe, det där lämnade jag för länge sen. Så tack till ditt mail och eftersom du är så engagerad i mig och min blogg så ska jag försöka vara lika engagerad och ger dig lite råd  – Det är lördag, lägg en flaska bubbel på kylning, tänd lite ljus och sjunk över dildon. Det gör dig gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eva 25 februari, 2017 at 10:23

  Inte kikat in här på länge men tycker du levererar bra och kör ditt race. Precis så det ska va ju. Tanten skulle nog behöva sig ett skjut eller två 😉

  • Reply tommytott 25 februari, 2017 at 10:26

   Haha .. Ja hennes fuffi har nog torkat för länge! 😀

 • Reply Junitjej 25 februari, 2017 at 11:53

  Härligt med sol! Då får man passa på att njuta!

 • Reply Monica 26 februari, 2017 at 02:43

  Vilken barnslig kommentar, hur gammal är hon? 10 år eller.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.