Livsstil

Blöt som en katt, en cykel i röven och galen kamphund

Lillördag och ännu en dag på jobbet är avklarad.  Jag cyklade till jobbet i dag och var där på typ 7 minuter ungefär och i dag är jag glad att jag valde att hoppa på stålhästen till jobbet för satan vad det regnade när jag begav mig hem. In kommer jag och ser ut som en blöt katt, men innan jag kom hem ska jag vara glad att jag har livet i behåll. Att cykla i Malmö i rusningstrafik är som att sätta livet på spel eller spela rysk roulett.

När jag närmar mig rondellen här där jag bor har jag de senaste gångerna jag varit ute på äventyr med stålhästen valt att kliva av och gå över, för satan vad folk kör just i den rondellen och inget undantag i dag. Jag  börjar gå över och helt plötsligt har jag gamla agda 65+ som tvärnitar och håller på toucha stålhästen. Det kan hända att mitt hjärta nästan stannade och att jag vrålade ett par fula ord. Men hon lutar sig ut från förarsidan och vrålar – Kör upp cykeln i röven , IDIOT!!!

Jag ler och svarar. Så gott du pratar din gottegris och hoppar upp på stålhästan och tar ett djupt andetag och tänkte.. Det där var fan på håret. Men jag kom hem , välbehållen, lite högre puls och lite blötare än vanligt … och kamphunden var glad.

Ja här har vi den glada och galna kamphunden som har skällt på mig, bitit mig i fingrarna och fått ett spel och sprungit runt i hela lägenheten, prylat kaninen och bråkat med mig och slickat på sina tassar. Hon vet att hon inte får det och jag skäller, hon slutar men sen börjar hon smygslicka sådär försiktigt som att jag inte ska se eller höra.  Men vi är vänner i dag, hon är så snäll och go i dag.

Jag hade tänkt att dra och träna i dag, men efter kvällens cykeltur hem så kände jag bara, nä jag är så blöt och vågar mig inte ut i fall agda är ute och kör igen. Så kläderna slängdes i tvätten och jag la upp benen på soffan, knäckte en nocco, tände ljus och tänker, en kväll i soffan får det bli. Jag hinner få in 2 träningspass till denna veckan så jag kommer upp i 3 som är mitt mål, så chilla du Totten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anette 18 januari, 2019 at 22:56

    Du skriver troligt, härlig humor och bra rubriker! BLÖT SOM EN KATT, EN CYKEL I RÖVEN OCH GALEN KAMPHUND, ja man bara måååste läsa vad som har hänt. Tur att du klarade dig och att du har röva i behåll! 🙂 Hahah, jag skrattar fortfarande. Guld är du!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.