Stuglivet

Lillördag, nattjobb och tillbaka till stan

Lillördag.

Lillördag eller Onsdag. Kärt barn har många namn – Godmorgon onsdag.
Vi är uppe och har sovit riktigt gott här i stugan, vi tände massa ljus och bara tog det lugnt i går kväll och sen hoppade vi ner i loppelådan och kollade tv innan det var tid att sova.  Mina 2 dagars ledighet försvann i ett nafs och jag vet inte riktigt hur det kommer sig, men nu är det tid att gå på sina nätters jobb igen.

Ute är det 11 grader men helt vindstilla och det är behagligt ute , trots att graderna kanske säger annat. Vi har kommit till årstiden då vi kommer köra mellan stan och stugan om vartannat. Jag hade gärna stannat kvar här i stugan men eftersom dom ska göra ett nytt försök med relining i morgon för att försöka laga läckan i rören längre upp i huset som orsakat fuktskadan hos oss , så måste vi hem till lägenheten och fixa. Dessutom börjar ju säsongen här i stugan gå mot sitt slut så vi behöver fixa hemma i lägenheten samt att vi börjar tömma stugan på alla kläder som vi haft sedan våren. Så vi får passa på att göra sånna saker när sjömannen är hemma så vi kan hjälpas åt att fixa i lägenheten, tömmas stugan på saker som ska till lägenheten och förbereda för en höst och vinter i lägenheten.

Så nu ska vi dricka kaffet, njuta av musiken och sen är det tid att börja fixa innan vi drar till stan igen. Jag ska dessutom försöka få någon timmas sömn innan det är tid att avverka natt 1 av 2.  En kort vecka och en helg att se fram emot.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.