Stuglivet

Semester 2021 är här.

Semester 2021 är här.

Who dis?
Senaste uppdateringen är nästan en månad sedan.
Jag inser helt enkelt att livet jag lever inte riktigt har passat in i jobbet med sociala medier och jag har om jag ska vara ärlig dragit ner rejält på jobbet i sociala medier just för att jag inte riktigt känt att jag har haft tid och inte orken heller. Men i går dansade och sjöng jag mig ut från jobbet, semestern var ett faktum och jag kan konstatera att efter en vecka med 71 timmars jobb gjorde att jag bara ville hem och sova. och äta. och dricka vin. Jag käkade, hälsade upp ett glas vin och tog 2 klunkar, sen vaskades resten av vinet och jag gjorde mig klar och slocknade haha.

Jag ställde inget klockan utan tänkte jag ska fan sova ut. Vaknade vid 6.30 men kunde somna om , konstigt nog för jag brukar aldrig somna om, men i dag gjorde jag det. Vaknade vid 8 och låg kvar i sängen och funderade på livet, kliade kamphunden på magen och insåg att semestern är ett faktum och jag behöver inte ställa klockan på väldigt länge och då menar jag väldigt länge haha. Underbart.  Jag funderade även på om jag skulle köra hem till lägenheten i dag eller i morgon och tvätta, men insåg att jag har ju för fan massa dyra växter hemma och pga 71 timmars jobb förra veckan så hade jag varken ork eller tid att köra hem till dom.  Så det blev lägenheten i dag och hem kom jag till ett gäng döda växter. Jag dog oxå en smula. Men inget att göra åt.  Men jag fick tvätta upp och så fick jag med mig bamboo ut som jag planterat hemma och en av 3 rosenbuskar som jag drog upp från frön levde, så i dag planterades det. Sen dess har jag varit i full gång, klippt gräset, slängt gräsklippet, städat inne och nu så stirrar jag på tvättkorgen och inser att jag behöver vika den där tvätten. Det är fan det värsta jag vet. Att vika tvätt.  En dag som gått i 190, precis som jag väljer att leva och som jag mår bra av.

Semestern har officiellt börjat och jag njuter. I morgon får jag hem sjöhunken och vi har inga planer alls denna semester,förutom en och det är fan att tvåljäveln ska tappas i morgon när sjömannen kommer hem, annars är fokus även denna semester på mig, sjöhunken och kamphunden . Inte planera något utan ta dagen som den kommer och göra det vi känner för.

Ja och en plan till då, men det har ju varit något jag planerat länge och det var att när jag går på semester från ordinarie jobb så ska jag kicka i gång mina sociala medier på riktigt igen, för jag saknar skrivandet och fotograferandet, så nu under min semester brukar jag alltid få tillbaka glöden och även tiden till både fotografering och skrivandet.  Men jag kommer även att tillåta mig att stänga ner och bara vara, precis så som jag brukar göra varje semester. Men nu kör vi.
Semestern 2021 och kommande månader kommer bli så jävla grym.

Har ni haft semester, eller har ni semester nu ? Eller har ni sen semester?
Oavsett vad, vad gjorde ni eller har ni några semesterplaner?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.