Livsstil

Lördag, regnet faller och inredningstankar

God eftermiddag fina. Jag har sovit ut, kamphundarna är galna som vanligt. Chanel har en smått svullen fisk, Prada juckar på henne och den kastrerade durasell kaninen kom just med hela doningen ute  .. Fräshingar. Ibland önskar jag bar att jag oxå kunde säga upp mig som kamphundspappa och få en vecka ledigt från de små vildingarna.

Regnet det faller lätt från himlen, sånt smått skit som kommer. Seriöst, kan det inte vara lite fint väder. Kamphundarna går ju som sniglar när det regnar, speciellt Prada och Gizmo ja han hatar att bli blöt om tassarna. Jag har rensat och slängt sopor, gjort en latte och skickat in kycklingklubban till dagens middag i ugnen.

DSC_6355

Jag har totalt glömt bort vilken dag jag hade bokat tvättad. Det var i torsdags jag tydligen skulle tvätta mellan 12-16 ?! Helvets jävla rövhål. Men samtidigt som jag kollade flyttade grannen sin tvättkolv så det blev ledigt tisdag kväll, så jag ska tvätta då, men får helt enkelt ta med filtar och lite handdukar ikväll och köra på jobbet.

Min hjärna går för övrigt på högvarv inom inredning och hemma fix. Kaoset är hemma är jag trött på och denna gång sjömannen är hemma så ska fan kontoret fixas till. Alla bananlådor ska packas upp för nu vill jag få ordning . Jag vet, latheten har tagit över och vi har prioriterat husvagnsfixande i stället så säsongen är över men nu kan vi lägga lite mer kärlek på lägenheten. Kanske vi kan få skickat iväg det där mailet till vaktis så uttagen blir fixade och så kan jag ju passa på att gnälla lite på lutningen på bardumsgolvet.. 3/4 delar av badrummet blir blött vid dusch och jag vill ju ha en sådan snygg “steg”hylla där inne så jag vi kan ha ett doftljus, våra hud och hårvårdsprodukter på.. Badrumskåpet räcker lixom inte till åt 2 bögar haha!

Ja livet rullar på som farsa och bög. 4 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och längtan är groteskt haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.