Livsstil

En ledig helg, sliten och vart fan är solen

När man längtar efter en ledig helg och solen är borta.

Här har ni en sliten herre.  I går på jobbet så är det en anhörig som tittar på mig och säger, men nu har du väll jobbat tillräckligt, du har varit här väldigt mycket nu och jag hoppas innerligt att du har en ledig helg haha. Och visst hade hon klart för sig, det har varit mycket jobb de senaste och en ledig helg har jag framför mig .. Its a hallefuckingullejah moment!

Jag hade hoppats på att det skulle vara en helg med magiskt väder med sol men i dag är himlen jämnt grå så den där solen lär jag väl inte få se denna helgen utan den är väl tillbaka som vanligt när man checkat in på jobbet igen.

Jag fick en inbjudan till en aw i går, men jag var så trött och sliten efter jobbet så jag låg på soffan, käkade, duschade, rastade kamphunden och sen la jag och innan klockan ens var 21 så sa vi godnatt eftersom jag höll på somna, men jag kunde inte somna men någon gång där vid 22 tiden så var jag i drömmarnas land. Och ingen sovmorgon här inte, utan uppe innan kl 8 på morgonen , rastat kamphunden och gjort mig klar för dagen. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, jag vet att jag ska hämta ut ett paket och sen tar vi det som det kommer. Vila upp kroppen i alla fall.

Vad har ni för planer i helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.