Stuglivet

Lunch ute, kampen mot flugjävlarna och löpning i regnet

Kampen mot flugjävlarna kan börja.

Vi drog med Alexandra till Trellehulla i dag för att käka lunch på Huses. Herregud, det var många år sedan vi var där och käkade och eftersom vi snackat med Alexandra om Huses i Trelleborg och deras goda mat som även hon tycker om så bestämde vi att vi kör lunch ute i dag. Satan vilken maffig kebabtallrik och det var lika gott som vi mins det. Nu klarar vi oss ett tag innan vi får ett infall – helt sjukt att man frivilligt åker till Trelleborg och lunchar.  Vi passade på att gå inom Hem & Fix och självklart Dollar Store.

På Dollarstore handlade vi en elektrisk flugsmälla, så nu jävlar kan kriget mot flugorna köra i gång igen. Satan vad irriterande flugorna är som kommer in när vi har dörren öppen och nu får de skylla sig själv om de kommer in, men jävlar vad irriterande det är på kvällarna när man ska sova och de små jävlarna surrar och sätter sig överallt på en. Livet på landet alltså.

Väl hemma fixade sjömannen med den nya grejsimojsen som håller handtagen på dörren på plats ordentligt, jag plockade upp varor från dollar och kamphunden fick sitt. Regnet kom och i drog på oss träningskläderna och tog en löptur på 4 km. Satan så jobbigt men så jävla skönt efteråt. Nu ikväll blir det bara slappa i soffan och bara vara. Magiskt.

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fredrik Adetoft 7 juli, 2020 at 19:09

  Hej Tommy!

  Hittade precis din blogg via fejjan.
  Det ska bli kul att följa dig.

  Med vänlig hälsning, Fredrik

  • Reply tommytott 8 juli, 2020 at 17:21

   Hej Fredrik!

   Välkommen hit, hoppas du ska uppskatta det som publiceras!
   Finns en facebooksida att följa för att inte missa inläggen som kommer upp , Tommytott.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.