Stuglivet

En ny rabatt och en latte i solen

En latte i morgonsolen.

Lördag morgon och strax efter 06 vaknade jag. Jag kände inte alls för att kliva upp så jag och kamphundarna låg kvar och drog oss i sängen Men strax efter 07 drog det i kaffetarmen så det var lika bra att komma upp, dra upp persiennerna och lyckan när man möts av en klarblå himmel och strålande sol. Det blev en kaffe på terrassen medans hundarna strosade runt i trädgården.

Efter inlägget i går satt jag bara i kvällssolen,  andades och bara var. Sen letade jag fram en spade och trädgårdshandskar och så tänkte jag att jag kan ju i alla fall börja så smått med dagens projekt , men efter 1 timmas grävande så var den nya rabatten formad. Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så snabbt så nu är det bara finjustering, rensa bort mer ogräs.  Det ska dit ny jord , någon snygg rabattkant och självklart ska det planteras lite växter, som ännu inte är bestämt.  Heja mig !

Så dagens planer får vi helt enkelt se vad dom blir. Jag ska försöka ta mig iväg med ogräset och gräset från i går så det kastas och sen får jag se om jag påbörjar nästa projekt, just nu kan jag ju inte färdigställa rabatten som jag gjorde i går eftersom jag inte har en susning om vad jag ska ha för rabattkant.  Annars blir det väl att sola och bara njuta av vädret.  Jag vill börja varje lördag morgon så här, strålande sol, hundarna i trädgården och en latte i handen.

Vad har ni för planer för dagen?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 23 april, 2022 at 11:00

  Hos oss blir dagens projekt att köra iväg en massa prylar till Läkarmissionen. Jag älskar secondhand, både att kunna lämna det man inte behöver dit och att kunna handla vad man behöver där så att pengarna går till välgörenhetsprojekt. Vi behöver mer av cirkulärekonomi. Att vi rensat beror delvis på att jag blir mormor vilken dag som helst, och när dotter och barnbarn kommer hit på besök vill jag ha ett skåp med bara barngrejer – leksaker, lite böcker, filtar o s v, som kommer att variera efter hand som barnet växer. Jag siktar på att bli supermormor som man vill hälsa på så ofta det bara går! 😉

  • Reply tommytott 23 april, 2022 at 18:05

   Så härligt!

   Hoppas du hittade massor till barnbarnet!:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.