Livsstil

Lycka, galna kollegor och ändrade planer

När man får glädjande besked.

I går fick jag ett samtal och sedan idag fick jag ett glädjande besked som gjorde att jag har gått runt med mitt mentalt störda leende så gott som hela dagen. Ibland är jag så jävla glad över att jag är så envis. Jag kommer berätta när allt är klar, men nu kör vi hårt framåt.

Jag har haft en galet bra dag på jobb och jobbat med helt magiska människor. Det har skrattats, kramas och smakats på lite väl mycket godsaker, både i nacken och i ansiktet. Fantastisk dag trots att jag gått med magont för morgondagen då jag ska till läkaren för att få hjälp med min värkhelvete, men efter i morgon kan det bara bli bättre.. eller hur?

Jag fick ett samtal av Lena i dag om plankor/bräder för att kunna lägga och bygga terras vid stugan. Hon visste om en hel uppsättning som skulle räcka till en hel uteplats för oss och vi skulle få det helt gratis då den som har det skulle byta ut sin uteplats mot bräder som var bredare och kunde vi inte hämta det senast i morgon så skulle det slängas. Sjömannen skickade mig sms och han ville verkligen att vi skulle hämta det så vi har om vi sätter i gång med terrasbygge.  Helt plötsligt så bokade vi bil på okq8 och det ska hämtas.

Så ändrade planer men vad gör det. Ikväll blir det att vika tvätt här hemma, fixa med lägenheten och sen får jag se vad klockan blir om jag drar ut till stugan eller om jag sover här i lägenheten i natt. Jag vill ju ut till stugan, men jag får panik av att lägenheten hänger efter och inte är på top som den brukar vara, så nu jävlar ska jag ta tag i lägenheten och plocka undan och sen får vi se vad klockan blir.

I dag är en bra jävla dag och i dag efter nästan 5 veckor borta från facebook så öppnade jag upp mitt konto igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.