Livsstil

På med leendet

När man drar på leendet.

Jag är såå trött och det är ju bara att dra på leendet och fake it til you make it. Förhoppningsvis piggnar jag till men jag kan innerligt säga att denna kroppen är trött just nu och det är mest för att jag har så jävla ont i mina fotleder så att få sova ordentligt är ju bara att glömma. Men hej, jag fixar detta och det är bara bita ihop och vara fierce as fudge.

Morgonpromenad med kamphunden är fixad och jag har gjort mig en smarrig latte. Herregud vad det känns som det var länge sen jag gjorde mig en latte här hemma.I stugan har vi nespresso maskin, men den står i lådan då vi i dagsläget inte har något ställe att ställa den på, men förhoppningsvis ska jag kunna göra god latte även där ute till mig och sjömannen varje morgon.

Att styla en ny frisyr är inte lätt och nej jag är inte snett klippt utan jag sprang nyss och kollade när jag redigerade fotot här ovan och jag vet inte vad som hänt, men så där ser det inte ut .. in real så att säga haha. Jag är supernöjd med både hur skägget fixades och håret, nytt för mig och nytt och fräscht så här i den kyliga våren. Vad hände föresten med värmen? Den försvann och jag hörde att det kommit snö längre upp. You can have it!

Nu kolla igenom mailen, sociala medier och sen slappa i soffan en stund , alternativ om jag orkar börja ta tag i hemmet.  Hemmet har hamnat lite i skymundan och är stökigt när all fokus läggs på stugan. Men hej, snart har vi en fin stuga och snart ett rent hem. 6 dagar kvar tills sjömannen kommer hem. Det räknas ned här hemma kan ni tro.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.