Stuglivet

Man in the mirror, en ledig dag och de lättkränktas afton ?

Mannen i spegeln.

-Sjömannen, ta ett kort på mig i spegeln, trots att den är smutsig.  Men få med hela mig.
– Stonk, stön och pust. Den fokuserar inte på ansiktet och man ser smutset.
– Skit i smutsen och fokusera på mig så gott det går.
– Här, det här blir bra.
( För över fotona till datorn, redigerar och svär )
– Det finns fönsterputs i köket utbrister sjömannen.

Det blev bra tillslut , men så här kan det låta hemma hos bögarna bus. Eller så gott som varje dag i detta homoerotiska hem. Det varvas alltså med att jag ber han fotografera ,  han suckar och säger att han inte har tid när han sitter där i soffan eller så är det kamphunden som får sig en avhyvling för att hon hittar på skit.  Godmorgon du lediga torsdag. 

Vi hade tänkt köra hem i dag, men när sjömannen med kaffekoppen i handen utbrister att vi blir kvar här ett par dagar till, till lördag i alla fall så kollade jag bara på honom och sa, men jag jobbar ju? Jaha? Det är ju så lugnt och skönt här ute. Jag håller med och har inget emot att vara här ett par dagar extra.

I dag torsdag är jag ledig, vi ska eventuellt en runda till Svedala och prata om sjömannens bil, en runda på ikea för att handla växtlampor, perlite och kanske blomjord. En runda hem för att vattna växterna, kolla posten och så passa på att handla när vi ändå ska in till “stan”.  Det återstår att se hur dagen blir.

Efter gårdagens inlägg trillade det inte lite mail om att jag inte är så känslosam och att det minsann tänker avfölja mig på bloggensfacebooksida pga min okänslighet om manual för livet, och hur jag kan stå ut med mig själv som har ett sämre vokabulär och är mer omogen än din 3-åring.  Men helt ärligt, ibland funderar jag på hur människor klarar sig i livet. Vardagen och hur de ens kan ha klarat av skolan och fått den position som de sitter på när de uppenbart inte vet hur man ska torka röven haha. Jag tänker att jag och din 3 åring hade haft det asakul tillsammans och om din 3 åring bestitter det vokabulär som jag besitter haha.

Nej nu ska här klunkas kaffe och så ska vi kicka i gång dagen. Vi kanske har äran att höras en gång till i dag, för gud vet vad för spännande saker som kan dyka upp i bögarnabus liv som måste delges i de sociala medierna? haha!

Fridens liljor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.