Stuglivet

Tillbaka till stugan .. och manual för livet.

Manual för livet.

Onsdag och vädret vet inte riktigt om det ska skita eller om det har skitit. Helt plötsligt är det strålande sol och fantastiskt höstväder och i nästa veva så öser regnet ned och vi får springa in för att ta skydd. Här när vi tog fotot ovan så var det strålande sol och jag körde ut direkt till stugan när jag var klar med dagens uppdrag i Helsingborg.  Sjömannen och kamphunden drog ut hit tidigare i dag och eftersom jag är ledig i morgon så kör vi natten här, mysigt som fan så här en onsdag och jag har uppenbart torsdagsfeeling i kroppen. Men otroligt glad att det är onsdag för i morgon är jag ledig, det har minsann min tvilling på jobbet informerat mig om haha. Vad hade jag gjort utan henne?

Här ute i stugan hade sjömannen klippt gräset och fixat en massa. Han hade fått för sig att flytta den stora vattentanken till ett bättre ställe och i stället för att vänta på mig så fixade han det själv, för en bra karl reder sig själv sägs det haha, så jävla söt.

Ljusen är tända , massor med ljus och det är så jävla mysigt. Man kan aldrig tända för många ljus. Så jävla mysigt och så här lär vi ha det resten av kvällen, laga middag, mysa i soffan och bara vara och reflektera över dagens tanke när jag slår mig för huvudet och känner bara .. suck, vissa människor behöver tydligen en manual .. för att leva. Hur fan klarar folk sig? Kan de ens torka sig själv? haha. Tankarna och funderingarna är många!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.