Stuglivet

Man in the mirror

Söndag förmiddag.

Gårdagen var topp. Vädret var kanske inte det bästa, det blåste en hel del, mycket moln men temperaturen var på topp och sällskapet var på topp. Lizette, Mattias, Thea, Stephanie, Oscar, Noah och My kom och hängde med oss från eftermiddagen till vid 22.30 isch. Det badades i poolen, vi snackade skit, grillade gott och sen lånade vi grannarnas kubb och spelade 2 rundor på kvällen innan vi avslutade med snacka på våran uteplats innan sällskapen började röra sig hemåt. En perfekt lördag i min smak.

I dag söndag är jag oerhört glad att jag valde att diska upp allt i går kväll innan vi kröp ner i sängen. Vi vaknade upp tidigt av att regnet smattrade utanför och åskan mullrade på som fan. Vi låg kvar i sängen, jag klev upp och fixade frukostbullar som vi käkade i sängen, kolla youtube och sjömannen somnade om. Jag klev upp och fixade kaffe och här sitter vi nu och dricker förmiddagskaffet denna söndag. Andra veckan på semestern går på mitt slut och vi ska gå in på våran sista semestervecka.

I dag blir det en runda till svärmor och hälsa på , sen en sväng till lägenheten och kolla till blommorna och det hemmet. Sen blir det taco middag hos syrran, dom bjöd in till det och skipbo ikväll så det blir familjehäng även ikväll. Mys.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.