Stuglivet

Friyay, adidog och doft av baby-gump

Kamphunden vaktar stugområdet.

Fredag och en ledig dag. Så otroligt skönt med en ledig fredag och jag hade mer än gärna haft lång ledigt över helgen, men nu får jag njuta av en dags ledighet innan vi kickar i gång helgens jobb, men det ska inte tänkas på jobb över huvudtaget nu på flera timmar – nu fokuserar vi på en ledig fredag och vi har kommit fram till stugan och tänker att vi ska spendera ett dygn här.  Vi har hämtat ut paket, handlat och fixat, jag har shoppat nya skor!

Våtservett säsongen är här.

Vi är som sagt i stugan. Vi har röjt och gjort med plats i förrådet, plockat i ordning lite här hemma och tänt ljus. Vi var inom Öob och köpte vattendunkar, fyllde dom med vatten för nu har ju våtservett-säsongen börjat och vi får släpa vatten fram och tillbaka och tänkte till lite extra när vi väljer att sova här ute, utanför säsongen. Det blir ju fantastiskt tänker jag och plockar fram våtservetterna .. Gubben, det blir inget ligga i dag inte om du inte är sugen på hålla för andan eller känna doften av baby-gump. haha!  Blickarna på affären när 2 fullvuxna män lägger upp 5-10 packet med våtservetter är ju oxå obetalbart  .. så man gör det gärna flera gånger.

Nu blir det soffhäng, bara massa mys och ikväll kommer Annica förbi hos oss. Vi bjuder på kantarelltoast och idol mys. Det ser vi fram emot.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.