Hem och Inredning

Marmor, snoppljus och doftljus

Vårvädret är fantastiskt och jag och sjömannen har varit iväg och hämtat ut paket. 2 paket var , sjömannen hämtade 2 boxar till hundarna och jag ett med inredning och ett paket med present från en älskad och saknad vän.  Från vännen fick jag ett gigantiskt penisljus och i det andra paketet låg det ett nytt duschdraperi i Marmor och ett doftljus  .. Marmor och doftljus är något man inte kan få för mycket av haha!

Behöver jag säga att jag har en stor fetish eller beroende för doftljus och ljus överlag? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Maria at Inredningsvis 12 mars, 2017 at 11:54

  det ljuset kan du sända till mig hahahah 🙂 singelutbudet blir allt sämre

  Idag är det lyxiga vårnyheter alá inredning på bloggen:)

  Ha en kanon vecka!

  Love Maria

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.