Livsstil

Sjömannen är hemma

Lördag morgon och tror ni kamphundarna lät mig sova? Det kunde jag ju bara glömma. Jag hämtade sjömannen i går kväll och fick hem en extremt trött hunk som direkt när han kom hem, visade vad han hade handlat på någon outlet i Danmark, jag gick ut med kamphundarna och jag hann knappt in så låg han i sängen nästan sovandes…. Naw, inte lätt att vara sjöman och vara i väg i 16 dagar.

Nu på morgonen drog jag mig lite, för det finns inget bättre än att ligga och titta på sjömannen när han sover, men kamphundarna tyckte jag skulle kliva upp så det var ju bara att göra det, köra i gång en maskin med tvätt, ge dom mat och gå ut i solen. Fantastiskt väder ute även i dag och jag är ledig.  Väl inne tömmer jag diskmaskinen , sjömannen kommer upp och jag fixar en varsin latte till oss!

Lördag och vi får se vad dagen har att erbjuda. Vi båda har paket att hämta ut, tvätten ska fixas, jag ska på apoteket och hämta ut mer värktabletter, för jag har tagit den sista värktabletten så i natt var det inte alls roligt att vakna med värk och inte ha någon tablett att ta mot fibromyalgi monstret som vaknat. Jävla skit gubbe den där “Ernst-Hugo 90+”.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 11 mars, 2017 at 09:45

    Härligt

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.