Livsstil

Midsommar, träningsvärk och en tanke till de ute på havet

Att vakna pigg och utvilad på midsommardagen.

Lördag och midsommardagen är här. Hur hade ni under ert midsommarfirande? Blev midsommarafton så som ni hoppades på ? Var det sol, bad, gott i glasen, alldeles för mycket illa luktande sill och kanske lite lek i halmen? haha.  Jag hade en superlugn midsommarafton, det jobbades, en runda på gymmet för 30 min fettförbränning ( vågade inte ta vikter eftersom jag i går vaknade med nackspärr) sen käkades det middag , inget speciellt firande här inte och jag och kamphunden la oss tidigt.

Jag kör en alkohol fri midsommar, jobbar hela helgen och vaknar upp med träningsvärk i magen. Nacken är lite bättre, inte helt bra men mycket bättre efter att min kollega Ray tryckte på något speciellt sätt. Det gjorde så jävla ont men det hjälpte i alla fall och lindrade det värsta .. Tack!

I dag skickar jag en stor tanke till de på fartyget sjömannen jobbar på. I natt vid 01.30 fick jag sms av sjömannen att det utfärdats manöverbord larm på båten. En man hade lämnat sina skor vid räcket där han tydligen valde att avsluta sitt liv och hoppa. Så hemskt och jag har haft mycket kontakt med sjömannen och han är uppe och jobbar efter 1 timmas sömn. Jag har bett honom att ta pauser och vila och tänka på sin hälsa. Han lovade det och ska sluta tidigt i dag. Så midsommar slutar lite olika för oss alla. Livet alltså.

Vad har ni för planer för midsommardagen då? I dag är väl det mesta stängt?  Jag jobbar ju nästan alltid varje midsommar så jag vet ju inte riktigt hur man firar, firar man något speciellt i dag med? Jag firar med ett kvällspass med kollegorna på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.