Livsstil

Bröllopsfotografering, gravidfotografering och aggresivt träd

Bröllopsfotografering i Skåne.

Jag har sedan jag fick utskrivet hostmedicinen fått sova och börjar sakta men säkert börja återhämta mig, känna mig piggare och framförallt så börjar hostan lägga sig. Detta med sömn när man är kass är fan a och o märker jag och sömn har jag verkligen fått denna helgen.

I går klev jag upp tidigt då jag var bjuden på bröllop och inte bara bjuden som gäst, jag hade den stora äran att få vara brudparets fotograf. Det är en press att fotografera bröllop, för det är en sådan stor dag och vem fan vill leverera foton som inte håller kvalitet? Dessutom att fotografera några av de närmsta vännernas bröllop gör ju att man nästan skiter på sig av bara tanken haha! Men jag klev upp och gav mig iväg tidigt hem till brudparet där brudgummen var ensam, vi käkade frukost, jag hjälpte till och stöttade så gott jag kunde, strök skjorta och sen hämtade vi blommor, fixade i lokalen och hade en fantastisk förmiddag. Sen kickade bröllopet i gång och jag fotograferade fram till 20 tiden , då var det färdig jobbat för mig. Dom ville att jag skulle stanna och festa vilket jag önskade med, men jag kände att jag behövde hostmedicin och få sova. Körde och hämtade kamphunden , rastade henne och tog medicin och la mig, somnade och sov 14 timmar.

Gravidfotografering i Skåne.

I dag vaknade jag upp pigg och utvilad och en aning chockad över att jag sovit 14 timmar. Jag fixade mig och drog hem till syrran och mattias på kaffe, eftersom vattnet helt plötsligt stängdes av i hela detta området. Jävla mög, så jag hjälpte syrran att locka håret och sen drog vi på promenad och passade på att ta gravidbilder innan det är försent. Nu är det lite mindre än 4:a veckor kvar till beräknad BF för syrran och Mattias, så det var på tiden att vi kunde få till gravidfoton som blev otroligt bra. Det var dock ett träd som var lite aggresivt där i skogen , så jag avslutade fotograferingen med ett rätt stort rivämärke i pannan. Tack som fan skogjävel.

Efter det har jag tvättat 3 maskiner med tvätt, plockat här hemma i lägenheten, varit på promenad med kamphunden flera gånger och bara legat i soffan och slappat och vilat upp mig och ladda batterierna inför kommande vecka på jobb, för i morgon ska jag tillbaka och testa jobba och hoppas jag mår bättre och hostan försvinner helt.  Jag har redigerat lite gravidfoton och skickat iväg ett smakprov och sen redigerade jag lite bröllopsfoton och skickade iväg ett litet smakprov med. Fantastiskt fina och jag fick beröm för båda fotograferingarna, paren är nöjda med respektive foton och jag ser så mycket fram emot att redigera resterande av båda fotograferingarna fotografier och leverera dom.

Så ja .. summa sumarum, cocillana var den medicin jag behövde för att dämpa hostan och få sova. Dessutom så ser jag fram emot den kommande veckan något så fruktansvärt, sjömannen kommer äntligen hem igen.  Så ja, det var ett litet livstecken från mig, jag mår bättre, känner mig piggare och redo för både jobb inom psykiatri, sociala medier och att få hem min älskade sjöman.

Nu tända flera ljus, vänta på att maskinen med tvätt ska bli klar så jag kan slänga in det sista i torktumlaren och så bara ligga och mysa med kamphunden i soffan. En bra söndag med andra ord.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.