Livsstil

Morgonträning, lillördag och norges nationaldag

Onsdag eller lillördag som det i folkmun kallas. Nu har de flesta börjat sin nedräkning inför helgen och så även denna lilla stjärtis räknar nu ner till en ledig helg. Men ännu är vi inte där, 2 kvällar och ett morgonpass kvar tills jag gör fredagsdansen ut från jobbet.  Vid 06.15 gjorde jag och kamphundarna morgon, jag var faktiskt piggare än de små liven så i dag var det jag som väckte dom och ingen av dom verkade vara så sugen på kliva upp för ovanlighetens skull. Men upp skulle dom, jag behövde få i mig frukost och göra mig klar för att möta syrran på gymmet för ett ryggpass!

Det blev ett bra ryggpass med inslag av en oerhört seriöst totten som körde lite moves. Det är alldeles för stelt på gymmet och folk går där och spänner sig, håller in fisen och har svårt att le. Jag är där för att stärka kroppen och ha kul och ibland tar man i så man inte kan hålla inne fisen,  sjukt, men helt sant haha!

I dag är det den 17:e Maj. Norges nationaldag och jag fick ett morgon meddelande av sjömannen som har röven full .. av jobb och inte något annat gott. Det är en stor dag för Norge och självklart firas den på båten oxå. Så han har en hel del att göra. I dag är det en vecka sen han åkte och om en vecka kommer han äntligen hem, vilket jag längtar oerhört mycket till och föresten, grattis Norge!

Nu äta upp maten, jag blev så hungrig så jag värmde en matlåda tog en nocco och sjunger med för fullt till Ed Sheeran och laddar upp för en kväll på jobbet. P.s en fågel viskade att ni är tävlingsugna? Kan det stämma? D.s 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.