Event & Bloggmiddagar

Mstore

DSC_6429

De bloggrelaterade sakerna avlöser varandra och jag har 2 veckor i rad sprungit på roligheter och träffat massa nya och gamla bloggvänner. Alltid lika trevligt och detta eventet på Mstore var verkligen något extra för denna prylbögen. Kvällen till ära handlade det om Apple´s snygga iwatch. Jag-måste-ha! 

DSC_6396 DSC_6408 DSC_6405

Louise från Walles & Glantz Pr-event hälsade oss välkomna och tillsammans med den fantastiska personalen på Mstore. Personalen hade fixat gott bubbel och gott tilltugg. Japp, jag som försöker undvika gluten syndar till max dessa kvällar och jag ångrar det inte en sekund, för det var så gott.

Vi fick massvis med information, vi fick ställa frågor , klämma och känna och mingla runt och äta och dricka gott. Det fanns massor med saker som jag gärna velat få med mig hem, en klocka i rosé hade absolut inte suttit fel, eller någon av de silvriga i metall.
DSC_6431

Skålade i bubbel med fina Veronica. Fantastisk tjej.

DSC_6414

Min favorit. Älskade och underbara Fnulan. Jag har saknat denna kvinna mycket.

 

DSC_6434
Ännu en snygging som jag inte träffat på länge, underbara Sarah var där och här ser ni henne med en nyhet som jag aldrig sett tidigare. En “Homido“. 3d brillor som du lägger din mobil framför och så kan du kolla på film. Jag fick en berg och dalbana och trodde jag skulle kräka när jag fick åka baklänges. Brillorna åkte av. Svinrolig pryl.

DSC_6442

Och som det inte var nog med gott bubbel, gott tilltugg , fantastisk omhändertagande från personalen så fick alla bloggare en härlig goodiebag som bland annat innehöll : iphone skal, headset från happy pluggs, extra batteri m.m. 

Tusen tusen tack för ett fantastiskt event. Vi ses snart igen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Twiggy 28 oktober, 2015 at 13:22

  Hjälp dom där brillorna måste ha varit sjukt läskiga, haha 😀 Låter som det var ett mycket trevligt event!

  • Reply tommytott 29 oktober, 2015 at 19:32

   Eventet var grymt! 😀

 • Reply fnulan 29 oktober, 2015 at 21:13

  Ååå love u!!!!

  • Reply tommytott 31 oktober, 2015 at 01:07

   Love u too! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.